Kaikki blogit puheenaiheesta Ihmisperäinen lämpeneminen

Hiilidioksidi nousee ilmakehässä - yli puolet luonnollista alkuperää

Hiilidioksidipitoisuus nousee vielä, mutta fossiilisten polttoaineiden osalta ei enää kovinkaan kauaa. Luonnollisen lämpenemisen seurauksena hiiltä kertyy yli puolet lisää ilmakehään. Suunta tietenkin vaihtuu mikäli maapallon meret alkavat viilentyä. Käänne ei tapahdu välittömästi, koska meret ovat lämmenneet ja luovuttavat hiilidioksidia ilmakehään vielä senkin jälkeen kun on viilenemistä havaittu.

Kollektiivinen harha - hiilidioksidi lämmittää

Maapallon historia näyttää selvästi hiilidioksidipitoisuuden lisääntyvän ja maapallon lämpötilan laskevan, joten looginen johtopäätös olisi, että hiilidioksidi jäähdyttää ilmastoa (kuvat).

Esiteollisesta ajasta lähtien ihmiskunta on lisännyt ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta ja samaan aikaan maapallon lämpötila on noussut. Hiilidioksidilla on tietenkin ollut joku vaikutus lämpenemiseen, ei vaan ole mitään todisteita olemassa, kyseessä on vasta hypoteesi ja teoreettiset laskelmat.

Ilmaston ihmisperäiseksi uskottu lämpeneminen todentamatta

Kommentissani http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253207-teoreettista-fysiikkaa-ja-ilmastonmuutosta#comment-3820022 olen todennut: ”Sellaista ongelmaa kuin ihmisen aiheuttama ilmaston uhkaava lämpeneminen näyttää olevan vaikea tutkia, kun sellaista ei ole olemassakaan!”

 

Usko ihmisperäiseen lämpenemiseen perusteeton

Olen omasta kokemuksestani ollut panevani merkille, kuinka valtamedia on ruvennut yksipuolisesti tukemaan uskoa ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi väitettyyn ilmaston lämpenenemiseen. Tämänpäivisistä ylen uutisista, koskien alkavaa Bonn'in ilmastokokousta, kävi selvästi ilmi, että media sokeasti toistaa sitä, mitä mieltä poliitikkomme, ilmatieteen laitoksemme ja YK:n poliitikkojen luoma hallitusten välinen ilmastopaneeli IPCC sanoo. Seuraavassa palaan edelliseen puheenvuorooni, mistä käy selvästi ilmi, että pariisin sopimuksella ei ole asianmukaisia perusteita.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä