Kaikki blogit puheenaiheesta Järjenkäyttö

Musiikin harrastaminen ja ilmainen konsultaatio TE-toimistoille

Yle uutisoi tänään TE-toimiston päätöksestä periä takaisin työttömyystukea, perusteena musiikkiharrastus. Tai tarkemmin musiikin omakustannejulkaisu. Tämä sattuu niin monella tapaa päähän, että on pakko tarjota TE-toimistoille ilmaista konsultaatiota asian tiimoilta näin blogin välityksellä. Linkki uutiseen tekstin lopussa.

Nato on vältettävissä, mutta kello käy

Upseeriston kanta puolustusliitto Natoon on hyvin myönteinen ja erityisesti viime vuosien aikana se on kasvanut voimakkaasti ollen nyt yli 70%. Voidaanko ajatella, että Suomen raskaan kantapeikot suurimmalta osaltaan ovat sotahulluja? Eivät ole. Upseerit tunnistavat ja tietävät parhaiten missä Suomen puolustusvoimat etenee, tai paremminkin konttaa. Reserviupseerien Natomyönteisyys on hieman yli 50%.

Ruuat roskiin!

Ystäväni sai tänä aamuna puhelun terveystarkastajalta. Hän toimii kolmannen sektorin vapaaehtoistyössä ja he ovat juuri avanneet palvelun, missä 2,5 euron maksua vastaan saa nauttia ylimääräisestä kouluruoasta. Annoskokoa ei ole rajoitettu eli palvelu sopii hieman varattomammille ihmisille ja itsekin kävin syömässä ja totesin ruoan maistuvaksi.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä