Kaikki blogit puheenaiheesta Media ja vasemmisto

Poliittisten kolonnien lyömäaseena eriarvoistamisen estäminen

Mm. vasemmistoliitto hokee tällä hetkellä eriarvoistumisen vaarantavan maamme kehityksen. Huoli on suuri eriarvoistuvista palveluista ja tuotantomalleista. Tämä on lähtökohtaisesti utopistinen maailmankuva. Eriarvoistuminen pitäisi nähdä positiivisena maailmankuvana maailman muutenkin polarisoituessa useisiin genreihin, elämäntapoihin ja uskomuksiin. Yhtenäiskulttuurin aika on menneisyydessä ja hyvä niin.

Eräitä kirppisostajien prototyyppejä osa 2

Sarjamme ensimmäisessä osassa tutustuimme mm. Ismineitoon, Herra erinomaiseen ja Divarihemmoon. Näihin tyyppeihin pääset tutustumaan tästä: http://jouni-mikaelcedervall.puheenvuoro.uusisuomi.fi/198964-eraita-kirppisostajan-prototyyppeja-osa-1

Vihervassari

Media ja vasemmisto

Moni puhuu rahademokratiasta tarkoittaen, että rahaa ratkaisee miten demokratia toteutuu. Uskon yhä vankasti Suomen demokraatiseen järjestelmään, jossa on monta puoluetta, josta valita omansa. Toista parempaa systemiä en ole vielä kokenut. Eduskuntavaalien tulosten valossa ja vaaleista toiseen huomaa, että valitettavasti mainosrahat ratkaisevat pitkälti siitä ketkä voittavat ja ketkä häviävät.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä