Kaikki blogit puheenaiheesta Moraalikato

Onko Sauli Niinistöllä aktiivinen moraali?

Viimeisessä Presidentinvaalit 2018 tv-vaalitentissä Yle' ssä Sauli Niinistö kiersi moraalia ja laittoi valtaoikeuksien syyksi [1, ettei reagoinut mahdollisuuteen olla allekirjoittamatta lakia *, joka on tunnustettu heti kättelyssä vaillinaiseksi ja valtavaa kritiikkiä aiheuttaneeksi – kysymyksessä aktiivilaki, jossa työtön laitetaan seinää vasten ---

 

... Niinistö kiersi vähintäänkin moraalisen velvoitteen

Kiitos Carl Haglund!

Luin tänään Helsingin Sanomista, että Rkp:n puheenjohtaja Carl Haglund luopuu puolueen puheenjohtajuudesta.

Tapansa mukaan haastattelussa Haglund selittää tyhjentävästi miksi hän ei enää haluaa jatkaa puolueen puheenjohtajana. Haglundin usko järkevän politiikan tekemiseen katosi. Ymmärrän täysin häntä. Monesti on nähty, että puolueen etu menee maan etujen edelle.

Julkinen rekisteri tarpeen (vanhuksia) huijaavista (rakennus)yrityksistä

Korjaus- ja kuluttajaneuvoja ovat ylityöllistettyjä, koska yritykset huijaavat mm. vanhuksia. Professori Panu Kaila muistuttaakin HSssa rakennusfirmojen moraalittomuudesta.

Vanhusten törkeä huijaaminen on helppoa, sillä he ovat tottuneet luottamaan ihmisiin. Jokaiselle vanhukselle tarvitaan apuri suojelemaan häntä röyhkeiltä rahastajilta. Lisäksi tarvitaan julkinen rekisteri firmojen koijauksista. Tilaajien on kyettävä erotettamaan luotettavat yritykset epäluotettavista.

Viimeinen Niitti

Monessa maassa luodaan yhteishenkeä. Yhdistävän voiman puutetta pelätään. Ajatellaan että ilman tällaistä syntyy arvotyhjiö tai moraalikato. Näiden seurauksena pelätään olevan sotia ja jopa yhteiskunnan romahtamista. Moraalikadon nähdään vaivaavan monesti monikulttuurisuutta. Ja siksi internet onkin omituinen paikka jossa sama ihminen voi vastustaa poliittista korrektiutta ja kannattaa mielipiteenvapautta. Että seuraavassa lauseessa selittää siitä miten erilaisuus on erimielisyyttä joka turmelee yhdistävän ytimen.

Moraalikato, hallituksemmeko sitä kasvattaa

Näitäkö hallituksemme on ajamassä lävitse ?

1. Kalliin rataverkoston alasajoa ja liikenteen vaikeuttamista: Helsinki-Inkoo, Tampere- Keuruu, siis junilla junailtuun työpaikkaliikenteeseen. Junat ovat täynnä työmatkaliikennnöijiä. Kaukaa matkustamista vaaditaan samalla työn vastaanottamiseksi. Onneksi Onnibuss on kiinnostuut näistä asioista.

2. Osakkeomistuksen piilottavaa hallintarekisteriä. Tuota ei ymmärrä ei järkisyin eikä moraalisesti kukaan. Eivät harmaan talouden asiantuntijat saati sitten muutkaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä