Kaikki blogit puheenaiheesta Oikeistopolitiikka

Kun ihminen ei kestä enää


Jälleen on virinnyt huvittava keskustelu sattuneesta syystä siitä, että erityisesti suomalaiset poliitikot eivät uskalla lausua mitään kielteistä, jos se liittyy Venäjään.

Hallituksen etulaiset häijynä Senaatintorilla

Lähes kaksi viikkoa sitten (2.2) pyörähti käyntiin hallituksen ensimmäinen talviteatteriesitys Helsingisssä. Senaatintorilla oli SAK:n Ääni työttömälle mielenilmaisu. Paikalla olivat hallituspuolueen Juhana Vartiainen (kok.), Katri Kulmuni (kesk.) ja Matti Torvinen (sin.) – kaikki kävivät ylikierroksilla. Tuhansien buuaavien ihmisten läsnäolo, ämpärien paukutus ja valtava määrä mielipidejulisteita saavat ilkeimmätkin työttömien sortajat hermostuneeksi. Vastuulliset kuten pääministeri Sipilä, työministeri Lindström sekä sosiaali- ja terveysministeri Mattila piiloilevat.

EI TYÖVOIMARESERVILLE!

Tunnelmia Karakallion torilta tänään. Aurinkoa piisasi ja muutoshalua!

Missä vasuri-Anna on oikeassa?

Kuuntelin Anna Kontulan (vas.) haastattelun periaatteella "tunne vihollisesi" - ja koska haluan edes jotain vastinetta Yle-verolle.

Kerään kohdat, joissa huomasin vasemmistolaisen olevan samaa mieltä kanssani, tosin aivan erilaisista ideologisista lähtökohdista.

Energiantuotanto

HS: Oikeistopolitiikka tappaa

Meinaa minullakin kerrankin mennä jauhot suuhun, kun Helsingin Sanomat uutisoi suurin kirjaimin: Häpeän politiikka tuottaa kasapäin ruumiita. Tottakai se on totta, mutta tuosta otsikosta on jo vaikea parantaa!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä