Kaikki blogit puheenaiheesta Presidentinvaali

Huhtasaariko kansan asialla?

Perussuomalaisten kannattajista monet hehkuttavat, miten Huhtasaari on Suomen kansan asialla. Kuten isänmaallisuuden ja kristinuskonkin, niin nyt perussuomalaiset koittavat määritellä mitä mieltä kansa on. Katsotaanpa Huhtasaarta ja kansaa yhdistäviä asioita.

 

Evoluutio?

Huhtasaari: ei,  Suomen kansa: kyllä

 

Huhtasaari on Uutissuomalaisen ja MTV:n ja IL:n vaalikoneessa suositelluin!

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801212200684888_pi.shtml

Laura Huhtasaari on kiistattomasti selkeä kansan suosikki vaalikoneissa.

Hyvä, että valveutuneet äänestäjät ovat löytäneet vaalikoneet ja toivottavasti myös äänestävät omaa suosikkiaan, eli Laura Huhtasaarta!

Apua, laatumielikuva on varastettu !

Presidentinvaalit tuovat uusia käyttökelpoisia sanoja ja teemoja piristämään vaalitunnelmaa. Viimeisin on graafisen suunnittelun emeritusprofessori Tapio Vapaasalon lanseerama sana laatumielikuva.

Keskustapuolue epäonnistui ehdokasasettelussa pahasti

Tuoreen YLE:n gallupin mukaan Sauli Niinistön kannatus on 80%. Tämä voi kertoa siitä, että puolueet ovat epäonnistuneet ehdokasasettelussa, koska eivät ole löytäneet kiinnostavia ehdokkaita. Keskustapuolueen kohdalla epäonnistuminen on rajuinta. Peräti 83% puolueen kannattajista ilmoittaa äänestävänsä Niinistöä eikä puolueen oma ehdokasta Vanhasta.

Keskustapuolue olisi voinut asettaa ehdokkaaksi Väyrysen, jolloin tilanne olisi täysin toinen. Kannatus olisi varmasti jotain muuta kuin Vanhasen 2%.

Juuri sopiva presidenttiehdokas

Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari yrittää nousta tosissaan suomalaisen äärioikeiston kellokkaaksi. Nyt hän lietsoo pelkoa ja vihaa kaikkea islamiin liittyvää kohtaan. Samalla hän julistaa ihailuaan illiberaalia hallintoa Unkariin pystyttävää Viktor Orbánia kohtaan.

Tällaisten lausuntojen valossa on tietysti kiinnostavaa pohtia, jakaako ehdokas myös Orbánin pelon George Sorosin johtamien juutalaisten rahapiirien kansainvälisestä salaliitosta, joka tähtää  kansallismielisten hallitusten kaatamiseen Euroopassa.

Vähävaraiset ja maaseutu hävisivät

Vaikka EN osaakaan tuoda hyvää ehdokasta vaihtoehdoksi, jonka siis olisin halunnut voittavan presidentinavaaleissa, on tosiasia Suomessa mielestäni nyt se että vähävaraiset ja maaseutu ovat hävinneet.

Nyt äänestämme vain asetelmasta: EU tukimiljardit, Nato ja varakkaat ja pääkaupunkiseutu vai EU tukimiljardit, Nato ja varakkaat ja pääkaupunkiseutu? Näistä voi valita. On 2 viikkoa aikaa. (Toivottavasti OLEN väärässä).

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä