Kaikki blogit puheenaiheesta Seksiviestit

Ojennus ja tarmo

Toimi Kankaanniemen seksiviestikohu on tässä vaiheessa "vanha uutinen". (Vanhinen?) Ajattelin kuitenkin palata siihen rakentavassa mielessä. Sillä vaikka Kankaanniemen Toiminnasta ei pitäisikään on hän kuitenkin mielestäni tehnyt sen jälkikäsittelyssä jotain oleellista oikeinkin. Ja tämän demonstroiminen voi toimia hyvänä esimerkkinä meille kaikille.

Aloitan kuitenkin epäonnistumisen kautta.

Kankaaniemen tapauksessa petti Ylen arviointikyky!

Tarkoitukseni oli olla ottamatta kantaa Toimi Kankaanniemen (ps.) seksiviestijupakkaan. Se, että Ylen A-studio  alentui setvimään tapausta perjantai-illan lähetyksessään pakottaa esittämään vastalauseen.

Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmien taso on laskemistaan laskenut kuin se kuuluisa lehmän häntä. Tänään saatiin todistaa tason painumisesta niin sanotusti vesilinjan alapuolelle.

Kankaanniemi ja ymmärtäjänsä eivät arvosta avioliittoa tai parisuhdetta

Toimi Kankaanniemen seksiviesteistä nousseen mediakohun seurauksena hän on löytänyt myös ymmärtäjänsä.  Syitä on etsitty niin perussuomalaisvihamielisistä (lisäksi on jopa väitetty, että hänelle viritettiin tarkoituksella ansa omien joukosta) kuin ilkeästä mediasta ja vaikka mistä.  

Tekoa on myös puolusteltu normaalina heteromiehen käytöksenä.

Yksi asia on jätetty huomioimatta: avioliitto, parisuhde ja niiden kunnioittaminen.

Kankaanniemi seksiviestitteli

Varmaan useimmat muistavat, kun Ilkka Kanerva sai jättää ministerinpostinsa tekstiviestien vuoksi. Perussuomalaisten hallitusneuvottelija Toimi Kankaanniemi on nyt jäänyt kiinni seksiviesteistä facebookissa. Hänelle(kään) ei ole riittänyt vain yksi kohde, vaan naisia on ollut useampia. Myös Toimi on toiminnan mies.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä