Kaikki blogit puheenaiheesta Teot

Hyökkääjä ja puolustaja

Kaksi aktiivista puoluepukaria hyökkääjä ja puolustaja tapasivat toisensa itäsuomalaisella Savo-Karjalan vaalitorilla ennen 14.4.

Missä asioissa anekauppa meni aikoinaan harhaan?

Uskonpuhdistuksen alkamisen 500. juhlavuosi on tänään päättymässä ja siksi tahdon näin uskovana rivikristittynä kirjoittaa uskonpuhdistukseen liittyvästä anekaupasta, sen taustoista ja muista asioista, jotka mielestäni ovat olleet aivan liian vähän esillä juhlavuoden aikana ja joita pyritään jopa tarkoituksellisesti hämärtämään. Ennen kuin jatkat kirjoitustani pyydän kaikkia lukijoita koettelemaan koko kirjoitukseni Raamatun erehtymättömällä Sanalla. Haluan myös sanoa, että en voi ottaa kantaa siihen, mitä kukin yksittäinen kristitty sydämessään uskoo.

Kiitoksen, menestyksen vai elämänasenteen voimalla?

Minulta on toistuvasti kysytty aiemman kuntavaalikierrokseni ( 164 tilaisuutta ympäri Suomea kolmessa kuukaudessa) ja nyt EU - vaalikiertueeni ( kasassa liki 200 syksyn ja kevään aikana + 60 edessä ennen vaalia ) mikä panee miehen vetämään 16 tuntisia matkatyöpäiviä ilman taukoja eduskuntatyön lisäksi! Onko tavoitteena raha, kiitokset, kunnia, huippuvirka vai mikä ihme? Työtahtisi on aivan posketon; ei koti-iltoja, ei perhe-elämää, jatkuvaa rallia tien päällä, turuilla ja toreilla poliittisena sanansaattajana!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä