Kaikki blogit puheenaiheesta Virhe

Minä sen tein? (olin taas oikeassa).

Olen kahdessa asiassa parempi kuin te muut: tein, tai siis vein, EU-Komissiolle tutkittavaksi asian josta te muut vain natisette. Jos ette aio muuta tehdä, niin pitäkää päänne kiinni! - en sano tätä pahalla, vaan tosissani!

Minun syystäni EU:ssa nyt tutkitaan, jaa mitä?

Ja olen sitä mieltä, että jos et mitään tee, olet hiljaaa vaan, niin ei passaa lopputuloksesta valittaa!(?).

Olen oikeassa - tiedän, olen!

-jos joku on eri mieltä niin klikatkoon: tykkään.

Tunnin verran aikaa!

Ellen ole väärässä niin seuraavan tekstini pitäisi tulla julki 08:08 etusivulle Puheenvuoron aikaa, ja sitä seuraavan 13:07. Mutta minulla on ongelma (kuva).

Minulla on siis "olemassa", kuten kuvasta näkyy; neljä kirjoitusta joita vielä "ei ole julkaistu". Noista kahdelle olen antanut julkaisuajan ja ne näen kyllä kun klikkaan tuota muokkaa-nappia.

Blogista poistettu kirjoitus kuvana.

Aina kun totuuden sanoo niin se tulee julki. Joillekin totuus on liian kova kestettäväksi. Joskus se totuus voi olla, että oma mielipide oli alun alkaen vähän hätiköidysti sanottu.

Niin kävi nyt. Olli Porra yht'äkkiä huomasi: kappas vaan; hän on väärässä. Joten otti ja poisti muutaman kommentin (kuvassa niistä yksi). Tuosta siis kaikki sai alkunsa.

Hovioikeus: TM Rakennusmaailman vedeneristevertailu virheellinen

Joskus maineensa eteen on käytävä oikeutta. Tässä eräs esimerkki siitä, miten tuotteiden nimen puhdistaminen aiheettoman ja tarkoitushakuisen herjauksen jälkeen on hidasta  ja vaivalloista, mutta lopulta ilmeisen kannattavaa.

https://www.sttinfo.fi/tiedote/hovioikeus-tm-rakennusmaailman-vedenerist...

Perustuslaissamme on valuvika

Lause "Ilman hyväksyttävää syytä/perustetta" löytyy arviolta joka toisesta Suomen laista , kuten myös perustuslaistamme:

"Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

Ismo Soukola, ei mitään anteeksipyydettävää

Ismo Soukolan kommentin syvin olemus on se kuinka maamme perusrakenteita rapautetaan ja miten se vaikuttaa arkeemme pitkällä tähtäimellä.

Alasajossa perinteinen hyvinvointivaltio.  Poliisi, oikeuslaitos, puolustusvoimat, eläkkeet, koulutus, vanhushuolto, eläkejärjestelmä, työmarkkinat etc .. loputon lista.

Ainut asia mihin ei puututa on maahanmuuton vaikutukset sosiaalisesti ja taloudellisesti yhteiskuntaamme. Rasistin leiman sairas vääristymä pelottaa.

Soukolan puheen kohuttu kohta:

Eurooppa contra Venäjä on virhe

Suomen tulee olla itsekäs suhteessa Eurooppapolitiikkaan ja samalla tavalla itsekkäästi tulee Euroopan suhtautua  Venäjäpolitiikkaan. Venäjälle ei tule missään nimessä eikä missään tilanteessa kääntää selkää eikä Venäjää tule eristää talousyhteistyöstä Euroopan Unionin kanssa. Se olisi virhe.

Riippumatta siitä, miltä asetelma saattaa näyttää muun maailman silmissä, on Eurooppa joka tapauksessa nykymuodossaan naimisissa Venäjän kanssa ja siitä monin tavoin riippuvainen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä