Kaikki blogit puheenaiheesta Talousromahdus

Lähi-idän ja Afrikan väestö ohittaa meillä pian jopa venäjänkieliset

Tuleeko yllätyksenä, että Helsingin kaupungin tietokeskuksen ennusteen mukaan Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kieliryhmät ovat ohittaneet Venäjän, sekä entisen Neuvostoliiton alueen kieliryhmät Helsingissä ja Espoossa v. 2030? Jopa "Muu Aasia" on ohittanut naapurimaamme väestön osuuden tuolloin em. Suomen suurimmissa kaupungeissa (s. 30) --> https://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/julkaisut/pdf/16_01_11_Tilastoja_1_V...

Made in China

Tänään maailma kohisee Britannia brexit - kansanäänestyspäätöksestä. Sitä yritetään läntisen median myötä halventaa, mollata, aliarvostaa jopa kansalta vääränä päätöksenä riekkua. EU itsessään on nyt sekaisin, vain EU’ n talousveturin Saksan rautarouva Angela Merkel toppuuttelee kiihkeimpiä lausuntoja Brysselistä.

 

Kaiken tämän päälle Kiina maailman suurimpana taloutena on ollut hiljaa –

Tyranni haluaa kaiken tapahtuvan yhä nopeammin ja tehokkaammin

Kapitalismin inhimillinen loisto on oleva lyhytaikainen, ja sitä seuraava alennustila ei koskaan voi korvata menneiden aikojen muisto alkuperäisestä luonnontilasta. Raakalaiset kuvittelevat, että heidän politiikkansa pysyvä voima on jatkuva talouskasvu, joka saavutetaan kaiken elämän tuhrivalla kilpailukyvyn kiihkeällä parantamisella. He ovat syyllisiä siihen, että maapallon elämää ylläpitävät suurenmoiset ekosysteemit saattavat lyyhistyä kykenemättömiksi kannattelemaan ihmiselämää kylmässä avaruudessa. Luonnon olemus ja tila ovat kuolemanrangaistuksen uhalla koskemattomia.

Uusi Maailmanjärjestys on täällä osa 3

Aloitetaan vilkaisemalla maailman talousjärjestelmän vointia. Sehän on tällä hetkellä totaalisessa syöksykierteessä. Kiinan vienti -11,2% vuodentakaisesta tammikuussa, tuonti -18,8%. Intian vienti -13,6%, Japanin -8%, Japanin tuonti -18%, Yhdysvalloissa vienti -7% joulukuussa, USAn tehdastilaukset laskeneet nyt 14 kuukautta putkeen, maailmankauppaa mittaava Baltic Dry Index alempana kuin koskaan, rekkatilaukset yhdysvalloissa tippuneet 48% vuoden takaisesta, rekkoja tekevä Daimler irtisanoi juuri 1250 työntekijää.

Globaalin pankkiirieliitin agenda ja toiminta kansantajuisesti kerrottuna

Sen ei pitäisi olla enää kenellekään yllätys, ettei rahalla ole todellista arvoa vaan vain välinearvo. Sekään ei ole yllätys, että kaikki raha on oikeasti velkaa. Raha on velkakirja. Talousjärjestelmä joka perustuu korolla lainattuun rahaan, sisältää vakavan ongelman; kurjuutta ei voida poistaa. Eikö talouskasvun pitänyt tehdä kaikista onnellisia? Paljastetaanpa pankkiirieliitin juoni yksinkertaisella esimerkillä.

Tarina alkaa.

Presidentti V.V. Putinin vuoden 2015 budjetti romahti kuin korttitalo

Venäjän talous romahti. - Valitettavasti koneeltani putosi jälleen editori, joten joudun kirjaamaan tekstin komeenttiruutuun. Ole hyvä ja lue sieltä. Kylmäävää tarinaa..

Mitä tapahtuu kun kapitalismista tulee mahdotonta?

Rajaton kasvu on törmännyt rajalliseen maailmaan ja talouskasvu ei voi enää jatkua. kysymys kuuluu, miten vastaamme tähän äkkijarrutukseen ja kykenemmekö muuttamaan itseämme ja yhteiskuntaamme niin, että selviydymme? Minusta edessä on kovat ajat, mutta kuten sanotaan "Kriisi on aina kasvun paikka".

 

Talousromahdus

Eräs päivä minulle soitti tuntematon mies ja halusi keskustella blokistani. Kyseli mitä mieltä olen NL hajoamisesta verrattuna meidän järjestelmämme hajoamiseen. Puhuttiin parisen tuntia, lopputulemana päädyttiin varsin yllättävään päätelmään. NL oli hajautettu, porvarillinen talous.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä