Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalit

Tosi-tv formaatti vai eduskuntavaalit?

En ole vähään aikaa seurannut televisiota joten minulle tämä tuli yllätyksenä että auvoisa pöllölaakso on onnistunut vääntämään eduskuntavaaleista heikoinlenkki formaatin kaltaisen tosi-tv kilpaiöun jos vaaliehdokkaat debatoi toisiaan vastaan. Tai oikeastaan se uutisoi näiden kilpailujen olevan jopa kaksi eri "uutuus ohjelmaa". Onneksi en seuraa telkkua, en ole selvästikkään menettänyt mitään. Mielenkiintoista seurata mihin tämä kehitys johtaa...

Kannabiksen laillistaminen tapahtuu helpoiten äänestämällä

MTV on kerännyt listan ehdokkaista, jotka laillistaisivat kannabiksen. Meitsi on luonnollisesti siellä, kuten pari muutakin laadukasta liberaalia. "On jokaisen yksilön oma asia, mitä kehoonsa tunkee," kommentoi Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Juha Karjalainen.

Vaalimainontafrustraatioita

Vaalien läheisyys näkyy. Äänestäjä kiinnostaa muutaman kuukauden ajan. Sen jälkeen vaalilupaukset ja muut vastaavat voidaankin helposti unohtaa. Kun tämän tiedostaa, välttää katkeroitumista. SIksi itsekin olen esimerkiksi käynyt syömässä SInisten vaaliteltalla makkaraa ja kysäissyt samalla että nyt vihdoin ymmärrän miltä tuntuu kun kadut täyttyvät väärän värisistä ihmisistä. (Sinisistä.)

Pienpuolueiden syrjintä vaalitenteissä on demokratian vastaista

 

Seitsemän tähden liike jätettiin pois Ylen vaalitenteistä mielivaltaisin perustein. Ilmeisesti Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan päätoimittaja Jouko Jokinen teki päätöksen puhtaasti poliittisin perustein. Myöskään Harry "Hjallis" Harkimoa ei tentteihin kutsuttu, hänellä ei tosin ole varsinaista puoluetta, koska Liike Nyt ei ole virallinen puolue.

Toimitushallitus- Sipilä ei siis eronnutkaan!KIEROA!!

Well done Sipilä- enpä olisi osannut olla yhtä juonikas eroasiassa kuin sinä ja keskustapuolueesi. Tavallinen kansa jo riemuitsi erostasi, ja jopa luuli että päästät meidät piinasta. Tapasi hoitaa Suomea yrityksenä, jonka osia on myyty ympäriinsä ja jonka rikkauksia on riistetty siunauksellasi kaivostoiminnassa, jota ulkomaalaiset kaivokset tekevät on törkeää isänmaan ja kansan pettämistä.

Kiusankappale nimeltä vaalikone

Ihminen on ulkoistanut ajattelunsa keinoälylle.

Suomen poliitikot ovat epäonnistuneet

Elämme hiljaisinta vaalikevättä miesmuistiin. Poliittisen keskustelun hampaattomuus, massapako eduskunnasta sekä alhainen kiinnostus vaaleja kohtaan viestivät neuvottomuudesta ja epäilyistä vaikuttamismahdollisuuksia kohtaan. Miten tähän on tultu?

Liike Nyt tuo vuoropuhelun tarjolle myös ulkosuomalaisille

Suomalaisessa politiikassa on tapahtunut paljon viimeisen vuoden aikana. Hallitus on kaatunut, sote on enemmän mutkalla kuin aikoihin, vanhustenhuollon ongelmat tulivat isosti näkyviin.

Systeemimme on rikki, ja se on iso syy sille, miksi me olemme nyt tässä.

Kaikkeen uuteen suhtaudutaan aina aluksi skeptisesti. Suurin osa myöntää, että hommat eivät nykyisellään toimi. Mutta kuka tuo ratkaisuja sen korjaamiseen?

Viirejä vai visioita?

Deja vu -tunteelta ei voi välttyä, kun TV:stä tulee uutinen, jossa puoluejohtajaa tentataan kannatuslukemista. Toimittajan lähtöoletus on, että poliitikko on tehnyt jotain väärää, koska kannatus laskee. Tai että hän on onnistunut työssään, kun kannatus nousee. Lehdissä on tämän tästä juttuja puolueen ”kenttäväen” vaatimassa toimia, joilla kannatus saadaan nousuun. Aivan kuin puolueen päätehtävänä olisi mahdollisimman suuren kannatusprosentin ylläpito.

Sipilän sanoin: Nyt tarvittaisiin leveämmät hartiat!

Tämä on itselle ensimmäinen kerta kun olen ehdokkaana eduskuntavaaleissa ja pelin kylmyys tulee heti alkumetreilä jo selväksi. 

Näkyvyyttä ei saa puheenjohtajatenteissä eikä vaalipaneeleissa koko puolue, koska edustamme erilaista linjaa jossa Suomalaisten hyvinvointi on asetettu etusijalle.

Tähtiliike puolueena on ainoa eduskuntapuolue joka suljettiin ulos Ylen Puheenjohtaja paneelista ja IS ei antanut meille ständiä eikä ainuttakaan puheenvuoroa sanomatalon vaalimessuilla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä